#minoangaia #miterra #cretan #premiumproducts

Image Alt

Spaghetti aglio e olio with Miterra – Natural Flavors

Η πιο μυρωδάτη, γευστική & εύκολη μακαρονάδα που έχετε δοκιμάσει με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Miterra και σκόρδο!

Αν είσαι λάτρης των ζυμαρικών και έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου για να μαγειρέψεις, τότε αυτή η comfort μακαρονάδα είναι η ιδανική, αφού γίνεται μόλις σε 10 λεπτά και τα υλικά που χρειάζεσαι τα έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου!

 

Υλικά:
• 500 γρ. σπαγγέτι
• 2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες
• 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Miterra με φυσική γεύση σκόρδο
• 1 κ.γ. μπούκοβο (κοφτή)
• 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
• 1/2 φλ.τσαγιού νερό από τα ζυμαρικά
• Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• Μαϊντανό ψιλοκομμένο

 

Εκτέλεση:
• Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο & αλατισμένο νερό σύμφωνα ώστε να είναι al dente.
• Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο #Miterra & το σκόρδο. Προσοχή! Δε θέλουμε να «καεί» το σκόρδο, απλά να αρωματίσουμε το ελαιόλαδο.
• Στη συνέχεια προσθέτουμε στο ελαιόλαδο μπούκοβο & φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
• Μόλις πάρει λίγο χρώμα το σκόρδο, ρίχνουμε το νερό από τα ζυμαρικά (1/2 φλ. περίπου) και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να δέσουν ελαφρώς όλα τα υλικά, για περίπου 5 λεπτά.
• Τέλος, προσθέτουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι (αφού τα έχουμε σουρώσει) και ανακατεύουμε.
• Αφαιρούμε από τη φωτιά & πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Εφόσον το επιθυμούμε, προσθέτουμε επιπλέον εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Miterra με φυσική γεύση σκόρδο κατά το σερβίρισμα.

Category:

Date: